... azért köszi. Wilike! - nem mintha sok közöm lenne hozzá.

Nagyot változott a világ. A VKM szerintem már csak formailag létezik, tartalomban, érdemben gyakorlatilag halott. Talán a győriek menthetnék a helyzetet, ott van ahogy látom - innen az ország másik végéből

- annyi összetartás, fantázia, akarat, feltétel, stb. hogy tovább vigye akár az országos ügyeket is. Nem előírás, ha ennyire impotens (már bocsánat) egy régóta csak vegetáló, megosztott közösség, hogy Bp. legyen az "ország közepe"- persze nagy kár érte.
Nagyívű terveket lehet szőni, szépen papírra vetni, aztán év végén meg lehet elemezni ...

- a Facebookon meg ezer dolgot belinkelni ... , de valami sajátot, eredetit - a szelfiken és lájkokon kívül - produkálni ... ??!
Igaz, nem vagyok tag, de szívesen követem pl. a Közgyűlés előtti beharangozót, a sok ötletet. előkészítő anyagot, látványos prezentációt a szépen megújult honlapon, egyéb írásokat, színes beszámolókat, amik nagyban segítik már most - akár a leendő új tagok számára is - a néhány nap múlva esedékes Közgyűlés színvonalas munkáját.
... és szokás szerint - Eredményes, jó munkát kívánva a Közgyűlés számára!