Dühöngő
- Wilike
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Sajnos ez 1előre annyi, hogy az ET2 működött, a PX-ed meg éppen a "rozsdáson" áll..Akosbakos írta:Lassan közeleg a hóvége, és ismét tapasztalhatom ET2, P200E külömbségét.

(A BKV-nál hívták így a sínpisták azt a vágányt, ahová a javításra váró villamost félreállították)
Ne légy szerény, nem vagy te olyan nagy ember! 
(Golda Meir)

(Golda Meir)
- Wilike
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Nem őrültem meg! Tudod mennyi pénzem fexik a szép úszógimujaim sokéves fejlesztésébe?? Nem olcsó dolog a kaja kérem!!Ferike írta:Hugom,(Polux esetében Nővérem) Vett egy kombinált kondigépet!!!!
Úgyhogy nemsokára beindul a pincénkben egy Vespás konditerem......
Mivel egy hideg sör a belépő,a nem annyira lustáktól kérdezem:
GYÚRUNK VAZZE ?...............

(Golda Meir)

(Golda Meir)
- Wilike
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Nosztalgiázol Bákosom??Akosbakos írta:Hozzászólás témája: Aki a fiatalabbat szereti (ET2, ET4, GT200, LX stb.)
--------------------------------------------------------------------------------
Minden ami a fent említett modellekkel kapcsolatos.
.

(Golda Meir)

(Golda Meir)
- Wilike
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Hájj!
No, a gumizási project eredmémye ez lett:
Pirelli 51J SC30
Pásztóyéknál vettem kettőt belőle 5600.-Ftos darabáron. Az a Ceat, amit eredetileg gondoltam venni, még mindíg nem jöt be raktárra, nekem meg sürgős volt már.
Szóval, a tapasztalatom igen pozitív, nagyon jó a gumáska, még esőben is!
A régi, kopott Heidenaukat a legkisebb úthiba is ki akarta állandóan vezetni a fenekem alól, ezek viszont meg sem érzik!
Kanyarban is szépen, nyugodtan viselkedik, nem érzem, hogy nyúlni akar a kanyar íve. (Mondjuk, azért nem nyolcvannal, válligdöntve szedegetem be a kunkorokat..) 
Mivel nem próbáltam végig az összes gyártó gumiját a mocimon, nem állítom, hogy nincs ennél még jobb gumi is, de akinek ebben az árfekvésben van rászánandó pénze, az nem fogja +bánni szerintem!
No, a gumizási project eredmémye ez lett:
Pirelli 51J SC30
Pásztóyéknál vettem kettőt belőle 5600.-Ftos darabáron. Az a Ceat, amit eredetileg gondoltam venni, még mindíg nem jöt be raktárra, nekem meg sürgős volt már.
Szóval, a tapasztalatom igen pozitív, nagyon jó a gumáska, még esőben is!

A régi, kopott Heidenaukat a legkisebb úthiba is ki akarta állandóan vezetni a fenekem alól, ezek viszont meg sem érzik!

Mivel nem próbáltam végig az összes gyártó gumiját a mocimon, nem állítom, hogy nincs ennél még jobb gumi is, de akinek ebben az árfekvésben van rászánandó pénze, az nem fogja +bánni szerintem!

(Golda Meir)

(Golda Meir)