Dühöngő
- Wilike
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Nem t'om...Akosbakos írta:Az kemény gumi!!!!
Vegyél Continentalt 5700/ darabért. Ha kiváncsi vagy rá, ott van nálam egy originál példány. Felteheted, és karikázhatsz egyet vele, és már le sem akarod szedni.![]()
![]()
![]()
CONTINENTAL, nekem nagyon bejött!

Autós műltamból a Continetal nem hatott meg, (kb. a szépemlékű román mostnemjutazeszembenevűmertvénszenilisalakvagyok, asszem Victoria márkájú gumikhoz hasonló tulajdonságai voltak, nem kpotak ugyan, de nem is tapadtak rendesen) viszont a Pirellik nagyn jók voltak nekem akár nyárigumiban, akár téligumi verzióban. Ez a Ceat elvileg Pirelli persziflázs, de persze nem lehet általánosítani az autógumik után. Most valami régi típusú Heidenau gumáskák vannak rajta, kész művészet a legkisebb hosszirányú úthibán egyenesban maradni velük..

No de lelkem rajta, hiszek Neked, legyen Conti! Rendelj lécci kettőt belőle nekem! Mennyi idő alatt szállítják és mennyiért adját ott a belsőt hozzá?
Ne légy szerény, nem vagy te olyan nagy ember! 
(Golda Meir)

(Golda Meir)
- Wilike
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Nyugi, annyira azért nem vészes a "lelke", csak a benzincsapra algériás! Cseréltem benne tűszelepet is már, mégis, ha nem zárom el, akkor úgy telefolyja magát, hogy a fülén jön ki a benya.
Ekkor aztán kész művészet életet lehelni belé, amikor meg végre sikerül, pörög, mint az őrült.. Fogggalmam sincs, hogy honnan veszi hozzá a levegőt, mert a gázkulissza viszont nem akad fel.. De én már +szoktam. Viszont, ha már kipörögte magából a felesleget, rendben megy és pöccre indul még hidegen is. Cady jóvoltából már van pótkerék is rajta, tehát nem kell tartani olyan szívástól, mint amikor múltkor utánfutót kellett kölcsönözömi, hogy hazavigyem defektesen. Persze bármi elromol6, hiszen nincs beoltva az ellen senki sem, de sztem nem kell fofni! 
Ps:
Ha netán elmaradna a szombati költözés, (amit megírtam) akkor megyek sózni, de egyelőre ez nem valószínű.

Ps:
Ha netán elmaradna a szombati költözés, (amit megírtam) akkor megyek sózni, de egyelőre ez nem valószínű.
(Golda Meir)

(Golda Meir)
- Wilike
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Na Bákos, legyen eccer yó napod!
A körösztfiam +oldotta az autóproblémáját, elviheted a PK-t, legalább engem is képviselhetsz szombaton a mopdesózáson!
Amíg +gyün az alkatrészed a PX-hez, maradhet nálad a szerkezet, legalább szokod, hogy egy öreg mocinak néha "lelke" is van! 

A körösztfiam +oldotta az autóproblémáját, elviheted a PK-t, legalább engem is képviselhetsz szombaton a mopdesózáson!

(Golda Meir)

(Golda Meir)
- gonzalez
- Adminisztrátor
1. te lehetsz a kivételrekababa írta:Gonzi!!!
Kikérem magamnak az általánosítást, hogy a lányok megkarcolják a vasat....!
vagy
2. most már igazán bevallhatod, hogy miért van fél éve szervízben a vasad

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gonzalez 2005.07.07. 09:38-kor.
- Whose scooter is this?
- It's a Vespa, baby...
- Whose Vespa is this?
- Zed's...
- Who's Zed?
- Zed's dead baby, Zed's dead...
- It's a Vespa, baby...
- Whose Vespa is this?
- Zed's...
- Who's Zed?
- Zed's dead baby, Zed's dead...
- Wilike
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Na, igen.. Csak mondjuk például "és akkor elémugrott egy részeg villanyoszlop és azért kaptam félre a kormányt", vagy mondjuk "biztosan te voltál, csak ezt is rám akarod fogni" és hasonlók!rekababa írta:Gonzi!!!
Kikérem magamnak az általánosítást, hogy a lányok megkarcolják a vasat....!

(Golda Meir)

(Golda Meir)
- Wilike
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
A keresztfiam megelőzött, már kölcsönykérte a PK-t, mert neki a Fordja halt be éppen!Akosbakos írta:És most mit csináljak????? ADJATOK VESPÁT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LEgalább egy kis időre... lécci lécci lécci..
amúgy tényleg hiányzik, ahogy szegény kidobja a kettest.... hát az ET2-öz nem kötődtem ennyire... De őt is nagyon szerettem csak őt másképp
mind a kettő kéne

(Golda Meir)

(Golda Meir)
És most mit csináljak????? ADJATOK VESPÁT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LEgalább egy kis időre... lécci lécci lécci..
amúgy tényleg hiányzik, ahogy szegény kidobja a kettest.... hát az ET2-öz nem kötődtem ennyire... De őt is nagyon szerettem csak őt másképp
mind a kettő kéne
mind a kettő kéne
"Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!"