tegnap este csináltam. majd csinálok egy myspacees oldalt. lényegében egy kezdő mod/northern soul meg egy kis 2tone muzsikás soundsystem lesz, ha majd otthon leszek és visszatérítik az adóm végre.

illetve ami 100% az jövő nyáron egy fesztivál ezzel a névvel (lényegében ez a rudeness szó sokat jelent nekem, annyira, hogy ha mindenjól megy, akkor jövőhét végétől ezzel a betűtípussal a bal alkaromon is viselni fogom...

)
már csak valami fasza olcsó helyett kéne találni olyan 500 max 1000 embernek. 4nap (1.nap trad. ska-skinhead reggae, 2.nap mod/northern soul/motown, 3.nap 2tone, 4.nap oi-streetpunk) magyar és környező országok zenekarai (Smodati-nak tetszik az ötlet, de egy Los Fastidiosnak is nagyon nagyon örülnék csak gondolom sok pénz...) szóval jah ilyenekbe gondolkozom/unk. minden véleményt szívesen várok. szponzorokra is satöbbi satöbbi, még sohasem rendeztem fesztivált természetesen, de van egy évünk, illetve remélem Lipi PASOból segít ötletekkel.)
ajj megyek aludni ma 13órát dolgoztam, holnap elvileg csak 8 aztán pénteken 19 óra nyitástól zárás...wááá ez most olyan, lett mint egy blogbejegyzés, amit nagyon nagyon ritkán írok, ha átestem a holtpontomon és nem tudom abbahagyni az írást, mint most. remélem nem fog senki sem lelőni.
szépálmokat.
spread the word.

pocok voltam (igen már 5éve ez a becenevem köszönhetően, hogy túlságosan szeretem a kekszeket...)már megint oversharing üzemMODban vagyok:)