Bringás topik
- Cady
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Re: Bringás topik
Ja-ja enélkül minden bizonnyal jobb arcra esniVigyori írta:Azért ebben sem szívesen esnék pofára

Az élet olyan amilyennek gondolod (:
igazából ez is az autók védelmét szolgálja: így legalább a szélvédőt nem töri be az a hülye biciklis azzal a hülye fejével 

Ügyes és hatásos megoldás - kérdés, hogy a nyári melegben melyiket könnyebb viselni - a sisakot vagy ezt ! 

... mert van az úgy, hogy " bizonyos szint fölött már nem megyünk egy bizonyos szint alá! "
én itt megkérdezném:
gumis
annyiféle bizbasz van ott az udvarban, ha pont ilyen nem is, de talán segíteni tudnak.
gumis
annyiféle bizbasz van ott az udvarban, ha pont ilyen nem is, de talán segíteni tudnak.
- Lóri
- Adminisztrátor
Küldök majd képeket Gábor!
Más:
Ilyen jellegű fékbetétet akár kompletten akár csak a gumit bele nem tudjátok hol lehetne esetleg legyártatni?

Más:
Ilyen jellegű fékbetétet akár kompletten akár csak a gumit bele nem tudjátok hol lehetne esetleg legyártatni?

Ezt a láncburkolatot nem a biciklivázhoz szokták gyártani? Vagy van ilyen univerzális?
-
meg tudom kérdezni persze!esetleg ha van róla képed, az nagyban segítené a kérdezés folyamatát ,meg hát akkor céltudatosan azt kérdezem ami neked kell!email címem: traubiszoda@gmail.com
- Lóri
- Adminisztrátor
Fú Gábor, engem érdekelne ez-az!!!
Pl.: fékbetétek hagyományos olasz patkófékhez, teljes láncburkolat 28-as bringához... meg tudod kérdezni?
Pl.: fékbetétek hagyományos olasz patkófékhez, teljes láncburkolat 28-as bringához... meg tudod kérdezni?

-
Esetleg meg tudom érdeklődni a kormányt itt Olaszországban.Itt ahol tanulok van egy bicaj kereskedés ami régi stílusú bringákkal foglalkozik. 

- gonzalez
- Adminisztrátor
igen, elment németországba.. 

- Whose scooter is this?
- It's a Vespa, baby...
- Whose Vespa is this?
- Zed's...
- Who's Zed?
- Zed's dead baby, Zed's dead...
- It's a Vespa, baby...
- Whose Vespa is this?
- Zed's...
- Who's Zed?
- Zed's dead baby, Zed's dead...
bezárt a pepedál?zoltan írta:Sajnos tavaly novemberben bezárt az a szerviz, ahol kinéztem magamnak ezt a kormányt

Kedves Hozzáértők!
Sajnos tavaly novemberben bezárt az a szerviz, ahol kinéztem magamnak ezt a kormányt:
http://www.pepedal.com/alkatresz/KORMANY/itm-retro.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Szerintetek hol tudok beszerezni ilyet vagy hasonlót?
Köszönettel:
Szűcs Zoltán
(egy lelkes amatőr)
Sajnos tavaly novemberben bezárt az a szerviz, ahol kinéztem magamnak ezt a kormányt:
http://www.pepedal.com/alkatresz/KORMANY/itm-retro.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Szerintetek hol tudok beszerezni ilyet vagy hasonlót?
Köszönettel:
Szűcs Zoltán
(egy lelkes amatőr)
-
http://img155.imageshack.us/i/003iso.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
szerintem nem rossz a canga
szerintem nem rossz a canga

- Vigyori
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Köszi! Azt tudtam, hogy német gyártmány és a '30-as, '40-es évekből való csak pontosan konkretizálni szeretném 

Ízirájder Öcsém, ízirájder!!! Ennyi!!!
- Vigyori
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
- Wilike
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Az, hogy ezzel legalább már az úttestet is össze lehet b***ni, mint a graffitikkel a falakat...
Mi a ferde fa..(törzs)ért nem lehet valami olyan önmegvalósítási formákban kiélnie magát embereknek, aminek nem közösségi tereken marad meg vizuális (vagy akár valós) szemétként a nyoma?

Mi a ferde fa..(törzs)ért nem lehet valami olyan önmegvalósítási formákban kiélnie magát embereknek, aminek nem közösségi tereken marad meg vizuális (vagy akár valós) szemétként a nyoma?

Ne légy szerény, nem vagy te olyan nagy ember! 
(Golda Meir)

(Golda Meir)