Ciao és barátai
- Wilike
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Re: Ciao és barátai
Köszi, ez kimerítő ismertetés volt!
Ígérem, egyszer nekem is lesz Ciaom, lehetőleg variátoros, de csak, ha valami nagyon "alkalmi" vétel szakadna a nyakamba! 
(Ha már nincs pénzem Cady 125-ös blokkjára sem, pedig az is nagyon b**sza a csőröm...)

(Ha már nincs pénzem Cady 125-ös blokkjára sem, pedig az is nagyon b**sza a csőröm...)

Ne légy szerény, nem vagy te olyan nagy ember! 
(Golda Meir)

(Golda Meir)
A sima mezei Ciao sima röpsúlyos. Így primitív egyszerű, és kevésbé tud elromlani. Viszont indulásnál nem olyan fickós, emelkedőn indulásról már ne is beszéljünk. Biztonság kedvéért jobb rátekerni pedállal, hogy könnyeb dolga legyen a kis erőgépnek. 70kg fölötti testsúly esetén már szinte kötelező.
Legalábbis én sajnálom koptatni a kis kuplung pofákat.
Aztán létezik variátoros kivitel is, ami elvileg úgy működik mint a többi "modern" automata robogó. Ezek természetesen joban bírják az elindulást, meg az emelkedőket.
Nekem a sima jobban tetszik. Egyszerűsége miatt, meg a sportolási lehetőség miatt is. Kicsit beletekersz, hogy a bicajosok ne tudjanak beelőzni, aztán pont mire kifulladnál, már lendületet vesz a kis gép, és vígan repeszt 35-40-el!
Az érzés olyan mint a Camping biciklin. Kanyarodás, rugózás, testtartás, sebesség... Csak ezt nem kell végig tekerni, ha nem akarod.

Aztán létezik variátoros kivitel is, ami elvileg úgy működik mint a többi "modern" automata robogó. Ezek természetesen joban bírják az elindulást, meg az emelkedőket.
Nekem a sima jobban tetszik. Egyszerűsége miatt, meg a sportolási lehetőség miatt is. Kicsit beletekersz, hogy a bicajosok ne tudjanak beelőzni, aztán pont mire kifulladnál, már lendületet vesz a kis gép, és vígan repeszt 35-40-el!

Az érzés olyan mint a Camping biciklin. Kanyarodás, rugózás, testtartás, sebesség... Csak ezt nem kell végig tekerni, ha nem akarod.

- Wilike
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
(Már értem, hogy miért van dátumhoz kötve a PK blokk elboltolása.) 
Azt áruljátok már el nekem, hogy a Ciaonak csak egy egyszerű röpsúlyos kupplungja van, vagy van neki valami variátoros nyomatékváltója is?

Azt áruljátok már el nekem, hogy a Ciaonak csak egy egyszerű röpsúlyos kupplungja van, vagy van neki valami variátoros nyomatékváltója is?
(Golda Meir)

(Golda Meir)
- Cady
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
nem az, az színben és típusban is más volt.
Az élet olyan amilyennek gondolod (:
Ez szerintem nem az, csak hasonló.
És ez tény: Egy Ciao-nál jobb a több. Vespa téren erre már régebben rájöttem.
Már várom, hogy mikor lesz az első Ciao-s csütörtöki gurulás!

És ez tény: Egy Ciao-nál jobb a több. Vespa téren erre már régebben rájöttem.
Már várom, hogy mikor lesz az első Ciao-s csütörtöki gurulás!

- Wilike
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Ezt árulták Pápán? Mintha annak lett volna ilyen szép színe. Hazahoztad lábon?? 

(Golda Meir)

(Golda Meir)
- Cady
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Ha már azon a szinten vagy, hogy elhiteted magaddal, hogy egy Ciao-ra tényleg szükséged van, akkor már csak egy lépés, hogy jól jöhet még egy

több kép> http://cadygarage.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

több kép> http://cadygarage.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Wilike
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Csak hát Pápáról hazapedálozni vele...
(Golda Meir)

(Golda Meir)
Ez volt az:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/piaggi ... ao-4497828" onclick="window.open(this.href);return false;
Nem az évszázat vétele lett volna, de egyre ritkább az ilyen.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/piaggi ... ao-4497828" onclick="window.open(this.href);return false;
Nem az évszázat vétele lett volna, de egyre ritkább az ilyen.
Beelőztél vaze?Azt én is nézegetettem

Pedig hiányzott nekem mint egy falat kenyér!
- Cady
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Ez a legdurvább amit eddig láttam talán
http://cgi.ebay.de/Vespa-Piaggio-Ciao-B ... 3a630a3cae" onclick="window.open(this.href);return false;

http://cgi.ebay.de/Vespa-Piaggio-Ciao-B ... 3a630a3cae" onclick="window.open(this.href);return false;
Kellett ez a topik, csak én már nem mertem kezdeményezni. De szerencsére van itt más ferdehajlamú is rajtam kívül!
Hajrá Wilike!
Szerintem Szabó Gyuszi /Stirlitz/ is simán karcolja a 110kilót. Ettől függetlenül vígan nyüstöli a Ciaót! Nála inkább a hátsókerék küllői szoktak gyengélkedni!
Ha minden igaz, Matyi közbenjárásával hamarosan újabb taggal bővül a Ciao parkom.
A kiszemelt darab öreg is, meg természetesen olcsó is! 

Hajrá Wilike!

Szerintem Szabó Gyuszi /Stirlitz/ is simán karcolja a 110kilót. Ettől függetlenül vígan nyüstöli a Ciaót! Nála inkább a hátsókerék küllői szoktak gyengélkedni!

Ha minden igaz, Matyi közbenjárásával hamarosan újabb taggal bővül a Ciao parkom.

- Wilike
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Jéé, azt hittem, hogy a Ciaonak csak egy röpsúlyos kupplungja van, mint a Babettának, oszt' annyi...
Ezekből volt nyomatékváltós is?
(Bár a súlyom, az sajnos nem variálódik még attól sem..)
Ezekből volt nyomatékváltós is?

(Bár a súlyom, az sajnos nem variálódik még attól sem..)
(Golda Meir)

(Golda Meir)
- Wilike
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Szerintem is feltétlen helye van ennek a témának is a fórumban! 
Ha volna ráérős pénzem, meg lenne valahol "óccsóért" egy ilyen szerkezet, talán még nekem is lenne egy ilyen segédpedálos, segédmotoros, segédjárművem! (A 110 kilómmal tesztelgethetném hegymenetben a budafoki lankákon!)

Ha volna ráérős pénzem, meg lenne valahol "óccsóért" egy ilyen szerkezet, talán még nekem is lenne egy ilyen segédpedálos, segédmotoros, segédjárművem! (A 110 kilómmal tesztelgethetném hegymenetben a budafoki lankákon!)

(Golda Meir)

(Golda Meir)
Helyes, Cady
Kellett ez ide. FábryZ, Stirlitz, Hoberth meg én biztos támogatjuk (bocs, nem tudom még vajon kinek van), Lóri meg csak fogja 
az a gumi elég menős. gondolom nem Gianni-tól volt leakasztva a falról, ugye?

az a gumi elég menős. gondolom nem Gianni-tól volt leakasztva a falról, ugye?

- Cady
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Ciao és barátai
Szerintem még ennek a topiknak a hiánya képezett némi űrt itt
Múltkor a Vespás képek közé linkelt Ciao-k váltottak ki ellenérzést a nem rajongók körében, így szerintem Elfér egy ilyen is. És nem is áll olyan távol a Vespától sem. Természetesen, ha egyedül maradok a felvetéssel majd Lóri törli, nem lesz vita
hogy izgalmasabb legyen a dolog 1-2 kép>

Sosem használt ős Pirelli>

Múltkor a Vespás képek közé linkelt Ciao-k váltottak ki ellenérzést a nem rajongók körében, így szerintem Elfér egy ilyen is. És nem is áll olyan távol a Vespától sem. Természetesen, ha egyedül maradok a felvetéssel majd Lóri törli, nem lesz vita

hogy izgalmasabb legyen a dolog 1-2 kép>

Sosem használt ős Pirelli>