Elkelt.
Alkatrész, felszerelés keres-kínál
Re: Alkatrész, felszerelés keres-kínál
Nem a bugyi a legjobb dolog a világon - de nagyon közel van hozzá!
Re: alkatrész keresés
Besétálsz mondjuk a TuttoMoto-hoz, nekik annyi szokott lenni, hogy még el is adnak belőle.
alkatrész keresés
Sziasztok!
Vásároltam egy VESPA LX50 (2008) 4 ütemű robogót és - persze imádom - vannak bajai. Eltörött a középsztender rugója, ebben kérnék segítséget, hogy hol tudnám relatíve gyorsan (csak hogy még tudjak száguldozni ebben a szezonban) beszerezni, mert a webáruházakban nehézkes.
Abban már csak reménykedek, hogy esetleg van egy tippetek is (főleg személyes ajánlat) egy szerelőhöz, akihez nyugodtan elvihetem, ha baja van - márpedig van. Budapesten lakok, így valaki itteni lenne jó.
Mindenféle segítségeteket nagyon köszönöm!
Vigyázzatok magatokra és egymásra!
Üdv.:
Zsolt
Vásároltam egy VESPA LX50 (2008) 4 ütemű robogót és - persze imádom - vannak bajai. Eltörött a középsztender rugója, ebben kérnék segítséget, hogy hol tudnám relatíve gyorsan (csak hogy még tudjak száguldozni ebben a szezonban) beszerezni, mert a webáruházakban nehézkes.
Abban már csak reménykedek, hogy esetleg van egy tippetek is (főleg személyes ajánlat) egy szerelőhöz, akihez nyugodtan elvihetem, ha baja van - márpedig van. Budapesten lakok, így valaki itteni lenne jó.
Mindenféle segítségeteket nagyon köszönöm!
Vigyázzatok magatokra és egymásra!
Üdv.:
Zsolt
Érdekmúlás (nincs már meg a motor amire szántam) miatt eladó bontatlan gyári csomagolású 80-as DR Evolution hengerszett Piaggio 50 4T motorokhoz.
39900 Ft (+ posta), Budapest.

39900 Ft (+ posta), Budapest.

Sziasztok!
Beállítanám az előgyújtást!
Van-e eladó/ kölcsönbe:
Beállítanám az előgyújtást!
Van-e eladó/ kölcsönbe:
- Lendkerék(flywheel) leszedő eszközötök?
Hengermegállító gyújtógyertya helyére?
Gyújtásállító stroboszkóp?
Sziasztok!
Sógorom árulja a 300-as GTS-ét, és mellette egy-két apróságot. Belinkelném a hirdetéseket, így egyszerűbb:
https://www.jofogas.hu/pest/Vespa_gts_3 ... 160514.htm
https://www.jofogas.hu/pest/Vespa_Gts_3 ... 818221.htm
Ezeken kívül van még két víztiszta kis méretű plexije (az egy makulátlan, 0kilométeres’, a másikon van egy néhány centis picúr karcolás), darabja 39e -ért, ha érdekes lehet valakinek.
Sógorom árulja a 300-as GTS-ét, és mellette egy-két apróságot. Belinkelném a hirdetéseket, így egyszerűbb:
https://www.jofogas.hu/pest/Vespa_gts_3 ... 160514.htm
https://www.jofogas.hu/pest/Vespa_Gts_3 ... 818221.htm
Ezeken kívül van még két víztiszta kis méretű plexije (az egy makulátlan, 0kilométeres’, a másikon van egy néhány centis picúr karcolás), darabja 39e -ért, ha érdekes lehet valakinek.
üdv,
Balázs
Balázs
Sziasztok!
Nekem is egy SHB 19.19es karbihoz kellene szívócsonk hüvely, bilinccsel, tömítéssel, kutyafülével együtt.
Nincs eseteg valakinek? Akár csak a szívócsonk hüvely?
Nekem is egy SHB 19.19es karbihoz kellene szívócsonk hüvely, bilinccsel, tömítéssel, kutyafülével együtt.
Nincs eseteg valakinek? Akár csak a szívócsonk hüvely?
t.szakal írta: ↑2019.04.24. 20:29Sziasztok . Van egy vadonat új bontatlan SHB 16 karbihoz való szívócsonk hüvely bilincsel együtt.Tévedésből rendeltem a Sip-Scooter-től. Nem vettem figyelembe hogy a karbi 19 -es .Na szóval beszerzési áron 3500 ft plussz postáért bárkinek elkűldöm akinek szüksége van rá.
- BertalanMatyas
Sziasztok!
Pk vagy special ép állapotú üres motorblokk öntvényt keresek.
Köszönöm szépen!
Üdv: Gábor
Pk vagy special ép állapotú üres motorblokk öntvényt keresek.
Köszönöm szépen!
Üdv: Gábor
-
Üdv mindenkinek. Vespa Gts gázmarkolatot keresek, akinek lenne ne tartsa magában
Thx
u.csab0@gmail.com

u.csab0@gmail.com
-
Re: Vespa adás-vétel
Sziasztok, tudtok valami kifejezetten Vespa alkatrészekkel foglalkozó webshopot?
Sziasztok,
Van egy utángyártott, vadiúj tankom eladó, ilyen, elvileg jó GT-hez, VNB-VBB-hez meg más típusokhoz is. Átmeneti megoldásnak vettem a PX-re, amíg megjavítom a sajátját, már nincs rá szükségem.

Az enyém fehérre van fényezve (Biancospino), tanksapka komplett rajta tömítéssel, benzincsap nincs benne.
Az ára egy flakon 2T olaj, vagy egy hatos pakk Soproni IPA,
Van egy utángyártott, vadiúj tankom eladó, ilyen, elvileg jó GT-hez, VNB-VBB-hez meg más típusokhoz is. Átmeneti megoldásnak vettem a PX-re, amíg megjavítom a sajátját, már nincs rá szükségem.
Az enyém fehérre van fényezve (Biancospino), tanksapka komplett rajta tömítéssel, benzincsap nincs benne.
Az ára egy flakon 2T olaj, vagy egy hatos pakk Soproni IPA,
Vespa PK50S Elestart dall' 1983
"Pk- hoz van valakinek felesleges pótkereke? "
már tárgytalan, köszönöm
már tárgytalan, köszönöm
GT 200 és T5, de nem Vespa, ja meg egy pony
Re: Vespa adás-vétel
Sziasztok!
Elado egy bukokeret es egy berugokar, Vespa PX125-hoz volt. Nem reg lett felcsiszolva, jo allapotban van. Csavarok nincsenek hozza. Budapesten a XIII. keruletben lehet megtekinteni.
Ara: 50.000 forint
Erdeklodni lehet: +36 30 640 3830
(Edesanyamnal talalhato, en kulfoldon elek)
[URL=http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... 2_9E6.jpeg]
Elado egy bukokeret es egy berugokar, Vespa PX125-hoz volt. Nem reg lett felcsiszolva, jo allapotban van. Csavarok nincsenek hozza. Budapesten a XIII. keruletben lehet megtekinteni.
Ara: 50.000 forint
Erdeklodni lehet: +36 30 640 3830
(Edesanyamnal talalhato, en kulfoldon elek)
[URL=http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... 2_9E6.jpeg]
Sziasztok . Van egy vadonat új bontatlan SHB 16 karbihoz való szívócsonk hüvely bilincsel együtt.Tévedésből rendeltem a Sip-Scooter-től. Nem vettem figyelembe hogy a karbi 19 -es .Na szóval beszerzési áron 3500 ft plussz postáért bárkinek elkűldöm akinek szüksége van rá.
Sziasztok!
Pk- hoz van valakinek felesleges pótkereke?
Leginkább gt alkatrészt adnék érte cserébe.
Köszönöm
Pk- hoz van valakinek felesleges pótkereke?
Leginkább gt alkatrészt adnék érte cserébe.
Köszönöm
GT 200 és T5, de nem Vespa, ja meg egy pony
Sziasztok!
ET rendszámvilágítást keresek kompletten, ha van valakinek kérem jelezze.
Előre is köszönöm
06209750669
NRZsolt
ET rendszámvilágítást keresek kompletten, ha van valakinek kérem jelezze.
Előre is köszönöm
06209750669
NRZsolt
PK50 FL 90 '; ET4 125 98 ';GTS250; Px200, 99'
-
Vespa LX hátsó sisak tartó doboz konzol .
Vespa LX eredeti gravirozott , krómozott hátsó sisak tartó doboz konzol nagyon szép állapotban eladó .
sooservin@gmail.com
T:+36-30-452-28-52
Ár : 27.500 Ft.
sooservin@gmail.com
T:+36-30-452-28-52
Ár : 27.500 Ft.
Sziasztok!
ET4-125-höz keresek középsztendert, régi blokkos de nem tudom a leader blokkosé ugyanaz vagy más a rögzítése a kettőnek?
Köszönöm!
ET4-125-höz keresek középsztendert, régi blokkos de nem tudom a leader blokkosé ugyanaz vagy más a rögzítése a kettőnek?
Köszönöm!
eladó PK motor és alkatrészek
Sziasztok,
eladó egy félbemaradt PK felújítás maradéka.
Egy kehesen működő PK lett korábban szétszedve felújításra, csak sajnos a vázat a folyamat felénél ellopták. (közös kerékpártárolóba tettem pár napra).
Sajnos azóta sok idő telt el, és be kell látnom, h sosem lesz elég időm befejezni, így eladnám egy olyannak, aki esetleg fel tudja használni még.
Eladó:
- 102ccm-es motor, 19/19es dellorto karburátorral
- minden más alkatrész, kábelezés, első futomű, oldaldeknik, csak maga a váz hiányzik.
Az ár: 100e ft körül gondoltam..
remélem valakinek felkeltettem az érdeklődését.
üdv
eladó egy félbemaradt PK felújítás maradéka.
Egy kehesen működő PK lett korábban szétszedve felújításra, csak sajnos a vázat a folyamat felénél ellopták. (közös kerékpártárolóba tettem pár napra).
Sajnos azóta sok idő telt el, és be kell látnom, h sosem lesz elég időm befejezni, így eladnám egy olyannak, aki esetleg fel tudja használni még.
Eladó:
- 102ccm-es motor, 19/19es dellorto karburátorral
- minden más alkatrész, kábelezés, első futomű, oldaldeknik, csak maga a váz hiányzik.
Az ár: 100e ft körül gondoltam..
remélem valakinek felkeltettem az érdeklődését.
üdv
Sziasztok, 1 db PX és 1 db PK komplett hátsó lámpát keresek. Van valakinek eladó Bp környékén? Üdv.
Vespa PX-szépítés után visszamaradt, eredeti, használt, de menthető alkatrészek elvihetők Budapest XI. kerületéből:
- dobfékeshez való Vespa PX sárvédő (eleje kicsit sérült, de menthető, fehér, fényezése minimum javításra szorul, de nem rozsdás, nem horpadt)
- régi, íves kürttakaró idom (első generációs PX-hez, fehér, egy helyen repedt, javított, majd újra elrepedt, de menthető)
- bal oldali kormánykapcsoló (működik, komplett, vezetékek elég öregek, de használható) első generációs PX-hez
- jobb oldali kormánykapcsoló (új, utángyártott, komplett, de nem színhelyes vezetékekkel szerelt) első generációs PX-hez
- kormánytakaró idom, fehér, hibátlan menetekkel, az egyik tükörszárnál lepattant egy darab, egy kis kerek órás, két visszajelzős PX-hez, fényezése jó, de nem gyári
Nyerészkedni nem akarok, viszont használni már nem fogom őket. Ha lehet, akkor egyben az egészet adnám oda, hogy ne foglalja a helyet. Cserébe kérek mondjuk egy flakon jobb minőségű 2T olajat, vagy egy hatos pakk Soproni APÁ-t.
- dobfékeshez való Vespa PX sárvédő (eleje kicsit sérült, de menthető, fehér, fényezése minimum javításra szorul, de nem rozsdás, nem horpadt)
- régi, íves kürttakaró idom (első generációs PX-hez, fehér, egy helyen repedt, javított, majd újra elrepedt, de menthető)
- bal oldali kormánykapcsoló (működik, komplett, vezetékek elég öregek, de használható) első generációs PX-hez
- jobb oldali kormánykapcsoló (új, utángyártott, komplett, de nem színhelyes vezetékekkel szerelt) első generációs PX-hez
- kormánytakaró idom, fehér, hibátlan menetekkel, az egyik tükörszárnál lepattant egy darab, egy kis kerek órás, két visszajelzős PX-hez, fényezése jó, de nem gyári
Nyerészkedni nem akarok, viszont használni már nem fogom őket. Ha lehet, akkor egyben az egészet adnám oda, hogy ne foglalja a helyet. Cserébe kérek mondjuk egy flakon jobb minőségű 2T olajat, vagy egy hatos pakk Soproni APÁ-t.
Eladó egy PX fix hátsó csomagtartó konzol. Új állapotban. Budapesten.
4.500 HUF

4.500 HUF

A csomagtartó elkelt fórumon kívül.