Hahó!
Kb 1 hónapja elkezdtem keresni különböző szállásokat Biogradban és környékén, hogy össze tudjunk hozni végre egy olyan VWD-t, ahol a csapat nagy része egy helyen tud lenni úgy, hogy nagyjából mindenkinek ki legyen elégítve az igénye.
Írtam kb. 14-15 helynek, 8 válaszolt, és csak 1 volt olyan, ahol még lehetett foglalni nagyobb létszámra is szállást. Az idei VWD-ből kiindulva, ahol több, mint 40-en voltunk, megcéloztam az 50-es számot. Ez nem tűnik túlzónak, ha a helyszín közelségét, és tengerpartot nézzük, és persze, mint mondtam az idei regisztráltak számát.
Most viszont az a nagy kérdés, hogy ki az, aki már most fixen tudná mondani, hogy jövőre jön velünk, és igény tartana egy ilyen szállásra.
De hogy miről is van szó:
Camp Soline
http://www.campsoline.com/en
4-6 fős mobilházak (ugyanabban a házban lehet 4-en vagy 6-an aludni - pótmatracon) - 76EUR/éjszaka/ház +1EUR/fő egyszeri regdíj +1EUR/fő/éjszaka IFA + 20EUR/ház takarítási díj
Ez
4 fő/ház esetén 4nap/3éjszakára (csüt-pén-szom-vas):
67 EUR/fő (19EURx3éjszaka + 1 EUR regdíj + 4x1EUR TAX + 5EUR takarítás)
6fő/ház esetén 4nap/3éjszakára:
47 EUR/fő
Az árban elvileg 1db autó van benne, de gondolom, hogy lebeszélhető velük, hogy mi motorokkal érkezünk helyette - de erről nem küldtek több infót egyelőre.
A mobilházakról itt találtok részleteket:
http://www.campsoline.com/en/mobile-homes/description" onclick="window.open(this.href);return false;
A lényeg: 2 külön hálószoba + saját wc/fürdő + konyha + terasz + légkondi
A kemping a tengerparton fekszik, a városközponttól 5-10p gyalogsétára.
Ami most fontos: Szeptember 15-ig (jövő hétfő) a Klubnak el kell utalnia a foglalót, amihez viszont tudnunk kell, hogy hány embert érdekel ez a lehetőség!
Ezért kérnék mindenkit, hogy aki komolyan gondolja, hogy jönne velünk jövőre, és szeretne itt lakni, az itt a fórumon jelezze most
szombatig (09.13.), és ennek függvényében döntjük el, hogy hány házat foglalunk le.
A jelentkezőknek pedig jövő
péntekig (09.19.) el kell utalni a Klub számlájára
6000 Ft-ot.
Az, hogy végül ki "hány fős" házba kerül, azt most még természetesen nem tudjuk megmondani, de az egyszerűség kedvéért tervezze mindenki úgy, hogy 4fősbe kerül, egy kicsit magasabb áron. Mivel összesen 13 házat foglalhatunk (az előzetes ígéretek szerint), ezért ezekben 52 ember kényelmesen (magyarán 4fő/ház) elfér. A 20 EUR különbség egy év alatt még összespórolható, és maximum, ha többen lennénk, és páran bevállalják, hogy matracoznak, akkor örülnek majd neki, hogy olcsóbb lesz a szállás
Uff.