Ciao Túra 2.0 okt.10 vagy 11
Re: Ciao Túra 2.0 okt.10 vagy 11
Én már a múltkor felpattintottam egy alig használt Trabant ékszíjat! 

- Wilike
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Jó nagy kanyar lesz, kap hozzá majd egy vadiúj, 570.-Ft-os variátorszíjat a SI! 

Ne légy szerény, nem vagy te olyan nagy ember! 
(Golda Meir)

(Golda Meir)
A mopedrally-ra ideális a Free, de a ciao-k közt arcoskodni? 
Minden esetre most már menni kell, ha esik, ha fúj, mert nagyon felfigyelt mindenki az eseményre, még Nyíregyházán is! Nem szeretném ha beégnénk a nehézlovasság előtt!

Minden esetre most már menni kell, ha esik, ha fúj, mert nagyon felfigyelt mindenki az eseményre, még Nyíregyházán is! Nem szeretném ha beégnénk a nehézlovasság előtt!

- VolksrodZoli
Remélem nem szegi kedved, ha nem Ape a jármű. Az őszi MopedRallyhoz szereztem be egy terepen is biztonsággal mozgó robogót, azzal futom a bizalom növelő köröket. De, hogy Piaggio, meg nagy kerék, meg vékony (enduro) gumi, szerintem elég jól illeszkedik majd a tömegbe.
Ape TM 703V, Ape P50 TL3T, Vespa PK50 XL Elestart Plurimatic, Vespa PK50 N Automatica
Zolikám, akkor Ape lesz az egyébb jármű?
Ha Zoli jön, akkor én sem maradhatok ki a buliból. Szasza, listára velem.

Ha Zoli jön, akkor én sem maradhatok ki a buliból. Szasza, listára velem.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Don 2015.09.26. 15:55-kor.
... mert van az úgy, hogy " bizonyos szint fölött már nem megyünk egy bizonyos szint alá! "
- VolksrodZoli
Rég láttunk, rövid póráz?[/quote]
A linkelt cikk utolsó előtti mondatát olvashatta egy időgéppel rendelkező úr, mert annak szellemében tegnap előtt 1 napnyi hirdetés után megvásárolta mind két mopedem.
Ezért moped nélkül maradtam. Viszont Don utolsó mondata miatt (mert ezek szerint nekem is van időgépem) tegnap megkérdeztem a főrendező urat, hogy egyéb Piaggio gyártmányú járművel IS részt lehet e venni a rendezvényen. És igent mondott rá, tehát megengedte. Ezért fogok teljes létszámmal megjelenni.
Amúgy póráz nincs. Hitehagyottság van, meg köldökzsinór.
A linkelt cikk utolsó előtti mondatát olvashatta egy időgéppel rendelkező úr, mert annak szellemében tegnap előtt 1 napnyi hirdetés után megvásárolta mind két mopedem.
Ezért moped nélkül maradtam. Viszont Don utolsó mondata miatt (mert ezek szerint nekem is van időgépem) tegnap megkérdeztem a főrendező urat, hogy egyéb Piaggio gyártmányú járművel IS részt lehet e venni a rendezvényen. És igent mondott rá, tehát megengedte. Ezért fogok teljes létszámmal megjelenni.
Amúgy póráz nincs. Hitehagyottság van, meg köldökzsinór.
Ape TM 703V, Ape P50 TL3T, Vespa PK50 XL Elestart Plurimatic, Vespa PK50 N Automatica
Rég láttunk, rövid póráz?VolksrodZoli írta:Megengedték, hogy menjek...
PK50 FL 90 '; ET4 125 98 ';GTS250; Px200, 99'
http://totalbike.hu/robogoblog/2015/09/ ... ementeben/" onclick="window.open(this.href);return false; - felvezetőnek ez is megteszi, de szerintem egy jól "kanyarintott" és promótált Ciao Túra simán überelheti ezt a kissé közepesre sikeredett beszámolót. Azért arra ügyeljetek, hogy a majdani beszámolóban közzétett fotókon csak fajtatiszta gépek szerepeljenek. 

... mert van az úgy, hogy " bizonyos szint fölött már nem megyünk egy bizonyos szint alá! "
- VolksrodZoli
Megengedték, hogy menjek...
- Wilike
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Engem feltétlen érdekel a dolog! Ha az időjárás nem lesz túl ellenséges, mindenképp mennék. (Meg, ha nem adja meg magát az olasz technika, mert a napokban nagyon szidtam őket...)
Ne légy szerény, nem vagy te olyan nagy ember! 
(Golda Meir)

(Golda Meir)
Ugyan nem Ciao, de engem érdekelhet a Pk-val. Talán tudom tartani majd a tempót.
PK50 FL 90 '; ET4 125 98 ';GTS250; Px200, 99'
Végre lesz belőle valami 
Viszont nem is én lennék, ha nem lenne program hétvégére Mentségemre szóljon, hogy borünnepre megyek.
Remélem összejön, jó időt, nagy csapatot hozzá!
Legközelebb ha dél fele veszitek az irányt, mindenképp jövök!

Viszont nem is én lennék, ha nem lenne program hétvégére Mentségemre szóljon, hogy borünnepre megyek.
Remélem összejön, jó időt, nagy csapatot hozzá!
Legközelebb ha dél fele veszitek az irányt, mindenképp jövök!
- Szasza
- Kapcsolat:
Ciao Túra 2.0 okt.10 vagy 11
Sajnos a nyár elröppent,és a sok program ,és nyaralás alatt nem volt idő,e túra megtartására.
De,talán most sikerülhet
Van Ciaod,vagy más olasz mopeded?
A belepunnyadt benzint ereszd le,reszeld,fúrjad,pörgesd,készítsd a nagy túrára!
Dunakeszinél komppal átmennénk Surányba,és a szentendrei szigeten haladva (itt nincsen olyan nagy forgalom) a tahii kis hídon átmennénk,majd irány Visegrád.Ott ennénk valamit,majd irány Szentendre a hegyen át!Igen a hegyen,a Ciaokkal!
Szentendréről pedig haza Bp.-re.
Kit érdekelne a túra? (tudjátok a welcome csomagok miatt)
Természetesen ha nagyon rossz időt akkor át tesszük más időpontra!
De,talán most sikerülhet
Van Ciaod,vagy más olasz mopeded?
A belepunnyadt benzint ereszd le,reszeld,fúrjad,pörgesd,készítsd a nagy túrára!
Dunakeszinél komppal átmennénk Surányba,és a szentendrei szigeten haladva (itt nincsen olyan nagy forgalom) a tahii kis hídon átmennénk,majd irány Visegrád.Ott ennénk valamit,majd irány Szentendre a hegyen át!Igen a hegyen,a Ciaokkal!
Szentendréről pedig haza Bp.-re.
Kit érdekelne a túra? (tudjátok a welcome csomagok miatt)
Természetesen ha nagyon rossz időt akkor át tesszük más időpontra!