Hozzászólás
Szerző: maxx » 2016.01.04. 23:34
A közgyűlés most a "komoly előkészítő munkáról" fog szólni, mert azt senki sem csinálja meg előre. Viszont ha bármelyik kedves barátunk eljön és hajandó időt szánni a közös érdekre, akkor látom értelmét annak a széllel szembe pisilésnek (már elnézést az alpári hasonlat miatt) amit egy pár éve muszáj csinálnunk, hogy a lélegeztető gépen lévő szervezet keringése ne omoljon össze.
Volt már ilyen.
Nem is egyszer.
Mással is előfordul, hogy nem úgy megy a szerkér, ahogy az elején valaki vagy valakik elképzelték. Nekünk van lehetőségünk változni, sokakban "igény, az vóna rá" ha már egy ilyen van nekünk, hogy klub... szombatra viszek egy koncepciót, remélem más is elhozza a gondolatait és ha megoldást nem feltételen találunk most, azt eldönthetjük milyen formában megyünk tovább.
Nekem a december nagyon melós volt klub szempontból.
Kézzel fogható eredmények:
- Vespa Világklub kérésére (Uve Boedicker keresett meg) frissítettem adatainkat a rendszerükben
- egy lehetséges működési koncepció kidolgozása (leültem és kitaláltam, majd leírtam és Örssel megbeszéltem, véleményeztetem) (Koránt sincs készen, de jó csiszolgatási alap... akit érdekel dobjon egy pü-t és átküldöm köpködésre.)
- VWD-re összeszedtem a jelentkezőket, beregisztráltam aki kérte (nagyon nehéz, küzdelmes szombat éjszaka volt, másnap dél körül sikerült a regisztráció nemzetközi kapcsolatok bevetésével). Aki kérte annak foglaltam szállást (kemény csaták árán, a franciák nem egyszerűek, pláne az angolul való kommunikációban nehézkesek), bevasaltam az előlegeket és kifizettem a kempinget. + folyamatos tájékoztatást igyekszem adni az eseményről, amint van bármi fejlemény
- Karácsonyi üdvözlőlap készítés Várady-Szabó Dávid és Fábry Zoli segedelmével 10 nap alatt elkészült, Megjelent FaceBook-on és itt a fórumon is köszöntve a tagságot, Vespa rajongókat és a nemzetközi fórumokat is!
- FaceBook oldalunkon sikerült 2-3ezer fős napi látogatottságot csinálni és ezzel megőrízni a kommunikációs csatornát nyitott, használható állapotban
- Az importőr cég vezetője keresett és érdeklődött a VKM Vespa Világklub tagságát illetően, mert a Piaggio-val együtt számolnak velünk a következő években.
- Ügyészségi felhívás. dec. 16-án kapott a klub a Fővárosi Főügyészség Közigazgatási Jogi Osztályától, hogy bizonyítsa, hogy eleget tett 2012-2013-2014-es évek beszámoló és közhasznúsági melléklet beadásának az Országos Bírósági Hivatalnak... erről az egészről akkor hallottam először... rövid határidővel az ünnepek alatt többen dolgoztunk rajta, hogy kivédjük a klub hivatalból való törlését.
Köszönet: Daginé (Háromszéki Tímea) gyors munkájáért, Barcziné (dr. Varga Beáta) gyors ügyintézéséért az ügyésszel és jogi tanácsaiért, Barczi Gábor irodai rendelkezésreállásáért és nem utolsó sorban a feleségemnek, aki nem nyírt ki, hogy a szabadságomból csak ezzel az egy adminisztrációs akadállyal 3 egész napot eltöltöttem a klub érdekében.
... te mit csináltál a közösségünkért?
Fán nem lehet motorozni, de motoron lehet fázni...