Kemence - 2012. Május 1.
Re: Kemence - 2012. Május 1.
Igen? Legközelebb majd berakom a tompítót.fabryz írta:hááátmögötted menni kissé agysimító

A videón nem tűnik hangosabbnak mint a többi motor.
ET4 200 Leader
- Makaveli
ez a május 1 nem az én napom..lehet jövőre ki is hagyom...vagy komplett elektronikával forrasztó pisztollyal lehúzóval plusz karbival kell elindulni...a váltókeresztem is oda van..mondjuk azt nem csodálom
kétszer rakott vissza 3.-ba az éj leple alatt 90 környékén a szerpentinen...tök jó volt..majdnem leestem a motorról..utána már leszorítottam a kart..

Értem én hogy villanymotor!De mitől megy???
hááát
mögötted menni kissé agysimító

Lipton írta:Köszi! Kíváncsi voltam milyen a hangja kintről.
bennem csak a Börzsöny túloldalán tudatosult, hogy valami gáz van a motoroddal
Ma meg láttam a farmerosat szétbontva, meg a képet KarabaLaciról kezében valami vassal, és összeállt a kép.. faja lehetett..
amúgy a túra klafa volt, a végére elültük az üléseket, ismét bebizonyosodott, hogy Cady a napi 600-ával már nem is ember..
ja, a kanyargás át a hegyen meg iszonyat rövid. káár káár.

amúgy a túra klafa volt, a végére elültük az üléseket, ismét bebizonyosodott, hogy Cady a napi 600-ával már nem is ember..

ja, a kanyargás át a hegyen meg iszonyat rövid. káár káár.
- Makaveli
Így van...köszönöm Pistabácsi a segítséget...nekem a túra 22.30-kor ért végett...csudi jó volt a vaksötétben szerpentinezni hazafelé nyélgázon. még az a szerencse hogy utasként már módomban volt szemügyre venni a tájat!
a mai napi teljesítményem Vincze kollégával közel 500 km volt...

kissik írta:Makaveli úrnak is megjavult a vasa (lötyögött a segédtekercs az alaplapon és eltört a testelése, trafó, pick-up jó volt). úton van haza felé.
- Wilike
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
El kell keserítsek mindenkit, se karbit, se kompresszort nem hordok magamnál, velem is csak "sűrűbben" lettetek volna... 
Sajnos nem tudtam lemondani azt a kérést, ami miatt üresen maradt a helyem, de ha már a Kőrózsa konyhája is kezd elkurvulni, (minicigánypecsenye) akkor az vigasztal, hogy legalább ezen nem kellett felmérgelnem magam...

Sajnos nem tudtam lemondani azt a kérést, ami miatt üresen maradt a helyem, de ha már a Kőrózsa konyhája is kezd elkurvulni, (minicigánypecsenye) akkor az vigasztal, hogy legalább ezen nem kellett felmérgelnem magam...
Ne légy szerény, nem vagy te olyan nagy ember! 
(Golda Meir)

(Golda Meir)
Makaveli úrnak is megjavult a vasa (lötyögött a segédtekercs az alaplapon és eltört a testelése, trafó, pick-up jó volt). úton van haza felé.
- maxx
- Adminisztrátor
Itt az album, videó is van benne!Lipton írta:... Video is lesz?

Fán nem lehet motorozni, de motoron lehet fázni...
Hát ha az nem is, de egy komplett karbi az tutihoberth írta:...Kár, hogy Wilike nem tudott jönni, nála biztos lett volna egy kompresszor amivel rendesen kifújjuk a karbit...

Vespa, Lambretta... Rudebwoy felicita!!
Szuper gurulás volt! Remélem mindenki rendben hazaért!
Itt vannak a fényképeim:
http://indafoto.hu/skandal/kemencei_ves ... s_1/page/1" onclick="window.open(this.href);return false;
Itt vannak a fényképeim:
http://indafoto.hu/skandal/kemencei_ves ... s_1/page/1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ez jó kis kör volt!
Mondjuk nekem a hazafelé út kicsit nyűgös volt a bepunnyadt karburátorommal. Itthon miszlikre szedtem, rendesen kipucoltam, megint jó!
Kár, hogy Wilike nem tudott jönni, nála biztos lett volna egy kompresszor amivel rendesen kifújjuk a karbit, és akkor nem szívok hazáig a félgázon szivatóval is fuldokló járgánnyal. Persze lehet, hogy mégis jobb hogy nem volt ott, mert ha az étteremben meglátta volna, hogy milyen kisadag cigánypecsenyét adtak, tutira kiújjult volna az infarktusa!

Mondjuk nekem a hazafelé út kicsit nyűgös volt a bepunnyadt karburátorommal. Itthon miszlikre szedtem, rendesen kipucoltam, megint jó!
Kár, hogy Wilike nem tudott jönni, nála biztos lett volna egy kompresszor amivel rendesen kifújjuk a karbit, és akkor nem szívok hazáig a félgázon szivatóval is fuldokló járgánnyal. Persze lehet, hogy mégis jobb hogy nem volt ott, mert ha az étteremben meglátta volna, hogy milyen kisadag cigánypecsenyét adtak, tutira kiújjult volna az infarktusa!

- maxx
- Adminisztrátor
Jó kis karika volt, remélem mindenki jól érezte magát! 
Mindjárt felteszem a képeket is!

Mindjárt felteszem a képeket is!
- Wilike
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Jó utat Vespások, sajnos nekem ez most kimarad.. 

Ne légy szerény, nem vagy te olyan nagy ember! 
(Golda Meir)

(Golda Meir)
Én 100%, szóval mindenki jöjjön! 

- maxx
- Adminisztrátor
2-3 órát simán el szoktunk tölteni Kemencén. Eszünk-iszunk, beszélgetünk, elgurulunk a kisvasúthoz meg a kürtőskalácsos udvarba... a "Szeretet ünnepén"
Hogy lesz ez a túra?
Mennyi ideig van pihenő Kemencén a visszaindulás előtt?
Mennyi ideig van pihenő Kemencén a visszaindulás előtt?
ET4 200 Leader
Na! Mindjárt itt a nyakunkon a szeretet ünnepe, szóval senki ne feledje, és mindenki készítse a motorját a gurulásra!
Jó időben motorozunk, mulatunk, szórakozunk, evés, ivás, kürtőskalács!
Jó időben motorozunk, mulatunk, szórakozunk, evés, ivás, kürtőskalács!

- Makaveli
Gábor az pogramok és nem programok! idézni klasszikust csak szó szerint! egyébként én is megyek a rómaiig hogy aztán szarrá ázhassunk és tologathassam a motoromat mert mindig leáll ha ráülök! NEM RÖHÖG!!!
- Lóri
- Adminisztrátor
A facebookon jelenleg 9-en jezeték részvételi szándékukat és 6-an hogy talán...
És hogy tudja a jónép miből idézgetnek itten:
http://www.youtube.com/watch?v=cvUpQTT3eNY
És hogy tudja a jónép miből idézgetnek itten:
http://www.youtube.com/watch?v=cvUpQTT3eNY
- kengyelfutó
- Kapcsolat:
Pedig oda éne már figyelni az emberenek hogy mi folyik ebben a világban ez a rengeteg infláció....
Az ész a legönzetlenebb dolog a világon! Az is osztogatja aki maga is csak keveset birtokol.