Már jelentkezem is az egyik opcióra!Tiko írta: ↑2018.03.09. 15:38Nos, a Mormoták túraterveiben szerepel egy másik túra is. Ha a 2-es variáció fog megvalósulni, akkor felszabadul 5 darab hely a román találkozóra.
Nem mondjuk vissza a regisztrációnkat, hanem fel fogjuk majd ajánlani olyan klubtagoknak akik még nem dontötték el, hogy mennének vagy sem.
ROMANIA - 3CastleRide2018
- vespuccio
- Adminisztrátor
Re: ROMANIA - 3CastleRide2018
VesPapa
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy aki regisztrált már az eseményre, van-e már terve az odautat illetően. Én 2018.08.09-én, csütörtök reggel indulnék (Nagylaknál tervezem a határ átgurulást), és szívesen csatlakoznék a magyar résztvevőkhöz. Amennyiben valami oknál fogva mindenki korábban menne, akkor megoldom egymagam a nagyszebeni érkezést.
Köszönöm előre is az infókat: Gábor
Érdeklődnék, hogy aki regisztrált már az eseményre, van-e már terve az odautat illetően. Én 2018.08.09-én, csütörtök reggel indulnék (Nagylaknál tervezem a határ átgurulást), és szívesen csatlakoznék a magyar résztvevőkhöz. Amennyiben valami oknál fogva mindenki korábban menne, akkor megoldom egymagam a nagyszebeni érkezést.
Köszönöm előre is az infókat: Gábor
Nos, a Mormoták túraterveiben szerepel egy másik túra is. Ha a 2-es variáció fog megvalósulni, akkor felszabadul 5 darab hely a román találkozóra.
Nem mondjuk vissza a regisztrációnkat, hanem fel fogjuk majd ajánlani olyan klubtagoknak akik még nem dontötték el, hogy mennének vagy sem.
Sziasztok!
Amint látom, majdnem mindenki napokkal előbb megy az eseményre.
Marci Te hogy tervezed, esetleg mehetnénk együtt Szegedtől?
Köszi: Gábor
Amint látom, majdnem mindenki napokkal előbb megy az eseményre.
Marci Te hogy tervezed, esetleg mehetnénk együtt Szegedtől?
Szia Tiko,
egyelőre fogalmam sincs...,nem terveztük/ték meg az útvonalat. Vasárnap Szegeden még megszállunk, majd hétfőn indulunk valamerre.
egyelőre fogalmam sincs...,nem terveztük/ték meg az útvonalat. Vasárnap Szegeden még megszállunk, majd hétfőn indulunk valamerre.

- maxx
- Adminisztrátor
Hú, de klassz! Nagyon szép útvonalat terveztetek! 

Fán nem lehet motorozni, de motoron lehet fázni...
Szia Csizmi!
Ti merre fogtok indulni? Milyen célpontokat érint a hétfő, kedd, szerda és csütörtök?
Azért kérdem, hogy véletlenül, ha szembe jösztök, le tudjuk időben húzodni
Mi a tervek szerint Nagyvárad-Kolozsvár-Borszék-Békástó-Békásszoros-Parajd-Székelyudvarhely-Madarasihargita-Csikszereda-Szentgyörgy-Nagyszeben útvonalat fogjuk bejárni, szombati indulással.
Ti merre fogtok indulni? Milyen célpontokat érint a hétfő, kedd, szerda és csütörtök?
Azért kérdem, hogy véletlenül, ha szembe jösztök, le tudjuk időben húzodni

Mi a tervek szerint Nagyvárad-Kolozsvár-Borszék-Békástó-Békásszoros-Parajd-Székelyudvarhely-Madarasihargita-Csikszereda-Szentgyörgy-Nagyszeben útvonalat fogjuk bejárni, szombati indulással.
- maxx
- Adminisztrátor
Szia Csizmi! Az általam számolt hat ember úgy jön ki, hogy Ti négyen, Varga Gábor és én. Plusz akkor Tiko-ék végül hárman.
Kilenc vespa és motorosa! Ez jónak ígérkezik!
Kilenc vespa és motorosa! Ez jónak ígérkezik!
Sziasztok,
mi is regisztráltunk négyen, Jancsó Krisztián, Karaba László, Záhorszky Attila és én.
Szintén korábban, már hétfőn útnak fogunk indulni.
mi is regisztráltunk négyen, Jancsó Krisztián, Karaba László, Záhorszky Attila és én.
Szintén korábban, már hétfőn útnak fogunk indulni.
Mi, öten regisztráltunk, de lehet, hogy privát okok miatt, csak hárman fogunk menni.
Persze elötte még bejárunk és megnézünk ezt-azt-amazt.
Akkor 6+3 biztos.
Persze elötte még bejárunk és megnézünk ezt-azt-amazt.

Akkor 6+3 biztos.
- maxx
- Adminisztrátor
Akkor hatan biztos megyünk + Mormoták! 

Szerintem jelentkezzél nyugodtan egyénileg.
A regisztrációs felület:
http://clubvespa.ro/3-castle-ride
Az infókat majd megküldik az email címedre, ezért is ajánlatos egyénileg regisztrálni.
A szállást ők intézik, fizetni majd a szállásnak kell a helyszínen.
Egy infó töllem
: Romániában, a közutakra, autópályákra, vásárolni kell matricát. EZ NEM ÉRVÉNYES MOTORKERÉKPÁROKRA
Motorkerékpár ingyen használhatja ezeket au útakat.
A regisztrációs felület:
Az infókat majd megküldik az email címedre, ezért is ajánlatos egyénileg regisztrálni.
A szállást ők intézik, fizetni majd a szállásnak kell a helyszínen.
Egy infó töllem

Motorkerékpár ingyen használhatja ezeket au útakat.
Szia Marci!
Természetesen benne vagyok!
A további teendőket illetően mi a következő lépés? Jelentkezzek a regisztrációs felületen egyénileg, vagy intézi a VKM a január végéig befutó visszajelzések alapján?
Természetesen benne vagyok!

A további teendőket illetően mi a következő lépés? Jelentkezzek a regisztrációs felületen egyénileg, vagy intézi a VKM a január végéig befutó visszajelzések alapján?
- maxx
- Adminisztrátor
Én tervezem és a Mormoták is kb. öten bár ők egy hosszabb túra részeként.
Január végéig kell visszajelezni nekik.
Akkor is benne vagy?
Január végéig kell visszajelezni nekik.
Akkor is benne vagy?

Sziasztok!
Ha megy valaki tőlünk, akkor én szívesen csatlakoznék a magyar különítményhez.
Üdv.: Gábor
Ha megy valaki tőlünk, akkor én szívesen csatlakoznék a magyar különítményhez.
Üdv.: Gábor
- maxx
- Adminisztrátor
Tiko által említett Caradonna fracia újságíró, riporter. Nyílván anyagot gyűjt, amit a hazai vespás közösségnek szán.
Ismerem személyesen is, igen csak pozitív figura. Jó lenne vele találkozni!
Egyébként tudjatok róla, hogy Turcin, a román klubvezető azt kérte, hogy max. 5 fővel jelentkezzünk január végéig.
Ismerem személyesen is, igen csak pozitív figura. Jó lenne vele találkozni!
Egyébként tudjatok róla, hogy Turcin, a román klubvezető azt kérte, hogy max. 5 fővel jelentkezzünk január végéig.
- maxx
- Adminisztrátor
Álom túra, menni kell!
Jelenleg a túrán a következő országok jelezték, hogy képviselik magukat:
- Görögország
- Albánia
- Bulgária
- Szerbia
- Horvátország
- Szlovénia
- Olaszország
- Franciaország
- Belgium
- Anglia
- Németország
- Csehország
- Szlovákia
- Lengyelország
- Moldvai Köztársaság
- Oroszország
- És jeleztem, hogy szándékozunk talán mi is jelen lenni. Hiszen számunkra a leg egyszerübb odautazni.
Ez nagyon úgy néz ni mint egy EuroVespa találkozó 18 ország (ha mi is megyünk) ott lesz.
https://www.facebook.com/VespaClubRoman ... =3&theater
Jean-charles Caradonna (Franciaország) azt jelezte, hogy Zánkán fog egy éjszakára megszállni, utban a túrára, hogy megnézze a VWD 2019 helyszínét.
Kérdezte, hogy ki tart majd vele.
- Görögország
- Albánia
- Bulgária
- Szerbia
- Horvátország
- Szlovénia
- Olaszország
- Franciaország
- Belgium
- Anglia
- Németország
- Csehország
- Szlovákia
- Lengyelország
- Moldvai Köztársaság
- Oroszország
- És jeleztem, hogy szándékozunk talán mi is jelen lenni. Hiszen számunkra a leg egyszerübb odautazni.
Ez nagyon úgy néz ni mint egy EuroVespa találkozó 18 ország (ha mi is megyünk) ott lesz.
https://www.facebook.com/VespaClubRoman ... =3&theater
Jean-charles Caradonna (Franciaország) azt jelezte, hogy Zánkán fog egy éjszakára megszállni, utban a túrára, hogy megnézze a VWD 2019 helyszínét.

ROMANIA - 3CastleRide2018
https://www.facebook.com/groups/7553505 ... 5/?fref=nf
Augusztus 10-11-12 -én a Román Vespa Klub rendezésében meg lesz tartva egy három napos túra amely érinti a Transalpina és Transfogarasi hágókat.
A túra hossza k.b. 650 km, indulás Nagyszebenből, (Budapest-Nagyszeben k.b. 550 km), majd Transfogarasi-Poienari kastély (az igazi Dracula kastély
), Vidraru tó, Curtea de Arges, Horezu-Transalpina, Segesvár, stb. útvonal.
A részvételi, rendezési díj 35 EURO (wellcome csomag is lesz), a jelentkezés után, a VCR intézi és foglalja le a szállásokat, fizetni a szállásnak kell majd.
A regisztrációs felület:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5AFF536D
Augusztus 10-11-12 -én a Román Vespa Klub rendezésében meg lesz tartva egy három napos túra amely érinti a Transalpina és Transfogarasi hágókat.
A túra hossza k.b. 650 km, indulás Nagyszebenből, (Budapest-Nagyszeben k.b. 550 km), majd Transfogarasi-Poienari kastély (az igazi Dracula kastély

A részvételi, rendezési díj 35 EURO (wellcome csomag is lesz), a jelentkezés után, a VCR intézi és foglalja le a szállásokat, fizetni a szállásnak kell majd.
A regisztrációs felület:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5AFF536D