Tisztelettel !
- írnék néhány gondolatot, ha már így a nyílt fórumon adott rá a lehetőség. Nagyon remélem a nagy csend és látszólagos passzivitás oka (néhány hangos szót kivéve) az, hogy a színfalak mögött nagyon komoly előkészítő munka folyik annak érdekében, hogy a már jó előre meghirdetett és így időben tudható
2016. márc. 19-i Közgyűlés végre elérje célját.
Azt, hogy a VKM zökkenőmentes működése érdekében végre összeálljanak a személyi feltételek, a közösen kitűzött célok, a vállalt (régi és új) feladatok és talán a
legeslegfontosabb - ami valahogy sohasem áll össze (legalább is számomra) a
mélyen tisztelt szürke massza, a TAGSÁG KREATÍV, TAPINTHATÓ, VALÓSÁGOS JELENLÉTE, KÖZÖS SZELLEMISÉGE. Mert hogy nélkülük az egész egy nagy lófitty, vagy mi ....
Fogy az idő - van szűk tíz nap - aztán kiderül, hogy a sok előkészítő munka, a harmadik nekifutásra összeülő Közgyűlés mire jut, lesz-e valami olyan alapvető új felállás, ami újra érdekessé, vonzóvá teheti a VKM jövőbeni regnálását. Nem először feszegetem ezt a témát - gondolom már borzasztóan unalmas is

- de korábban legalább volt vita, érvelés, beszólás, sértődöttség, stb. de mindenképp valamilyen aktivitás ... akikkel érdemes volt akár vitába szállni, mert volt egyfajta szellemi szint, intelligencia, szakmaiság, ami kulturált határok közzé szorította a néha felforrósodott hangulatot.
Tíz év után sem ismerem, leginkább csak látásból - vagy abból sem - a tagság túlnyomó részét, de azt tudom, hogy jó néhány embernek
igenis van tehetsége, adottsága, lehetősége, körülményei, kapcsolatai, szakmai felkészültsége ahhoz, hogy a VKM eredményes klub lehessen, akár még nemzetközi porondon is. Na persze ez most épp fordítva van és bizony volt jobb ... sokkal jobb !

Itt most sorolhatnám a neveket, kik tűntek el szép lassan a süllyesztőbe - okkal vagy anélkül - de minden egyes ilyen emberrel fogyott, sorvadt a klub, legnagyobb sajnálatomra. Még ha ez nem is jött le, úgy direktbe !
És végül az én kedvelt műfajom, a trollkodás - mert enélkül képtelenség aktivitásra bírni a tisztelt olvasót !

klubtagot nem írok, mert aztán azt végképp nem !
- ha belinkelek egy nekem tetsző képet - ami azon kívül, hogy nekem tetszik - semmi közöm, az már egy hsz.
?
- ha találok a neten egy kb. idevágó, vagy csak nagyon áttétesen kapcsolható rendezvényt, programot (sokat) és azt belinkelem - csak úgy - az már klubtagságilag mérhető teljesítmény
?
- ha a főoldalon 2012-es, 13-as, 14-es aktualitásokra való felhívás, program, egyéb fontos infó van, az kicsit sem gáz ? vagy nem is olyan egyszerű, komoly háttérmunka ezek frissítése
?
- ha én belépek egy viszonylag szűk közösségbe, ahol sokan még nem ismernek, illik bemutatkoznom, vagy csak kicsengetem a lóvét, aztán aki akar az úgyis megismer - nem igaz
?!
- ha valaki beírja azt, hogy
szar ! azt nekem is szó szerint úgy kell olvasnom, hogy
szar ? vagy vehetem úgy, hogy egy khmm, egyszerű, kevésbé pallérozott elme tehetetlen megnyilvánulása ?
... és a többi és a többi.
Persze vannak, voltak ötleteim is, hogy én hogyan ... és ezt közzé is tettem, de valahogy a távoli vidéki hangot valószínűleg elnyomhatta a nagykörúti forgalom zaja.
Itt vidéken csend van, nyugalom, most hogy jön a jó idő ? egyre több GTS fordul meg a környéken (gyarapszunk

) és tele tervekkel, újításokkal, ambícióval megy az eszmecsere.
És hogy Te meg Te mit teszel a csapatért, milyen feladatot vállalsz, amit majd számon is lehet kérni ? - Egy fenét
- add önmagad, a karaktered, a személyiséged és ha oda akarsz tartozni biztos megtalálod hogy hogyan érezhetnéd, érezhetnénk még jobban magunkat Te általad. Semmi sem kötelező, de tudd, hogy nélküled kevesebbek vagyunk, mi pedig hiányolni fogunk Téged, Te pedig bennünket, ha kimaradsz .....
- Én ? dehogy maradok, ott a helyem ! ... ja és igen, van az a szellemi szint, ami nem bukik át a mi küszöbünkön - mert akárkivel azért nem - sorry !
Bocsi, ha nehezen emészthető vagyok .... néha magamat sem értem ! .... hogy mit keresek én itt !?
2016. március 19. KÖZGYŰLÉS !