eladó egy rakás motoros ruha (jellemzően méretprobléma miatt).
Bering Forcio dzseki. Fekete-szürke, Fibretech 600D szövet, vízálló és lélegző membrán, állítható magasságú SafeTech CE könyökprotektorok, SafeTech CE vállprotektorok, gerincprotektor zseb, kicipzározható thermobélés, hálós nyári bélés, fényvisszaverő csíkok, szűkíthető gallér és derék, 2 külső és 3 belső zseb. M-es méret (180 cm és kb. 72 kg vagyok, rám tökéletes), összesen néhány hetet volt használva, "szalon" állapotú.
45999 Ft.

Spidi H2Out nadrág. Fekete, állítható magasságú térdprotektor, csípőprotektor, kivehető(!) víz- és szélálló bélés, fényvisszaverő csíkok és feliratok. Derékban szűkíthető, nadrágszára kinyitható (csizmára ráhúzható), dzsekivel összezippzározható. S-es méret, derékbősége 80 cm, külső szárhossza 100 cm, belső szárhossza 79 cm.
Ezen egy helyen látszik a használat, a két b@sz, amivel szűkíteni lehet a derekát, annak a gumijai a gerincprotektorom pántjától kicsit megnyúltak (sz@rul néz ki, de amúgy pont semmit nem oszt vagy szoroz).
14999 Ft.

Tucano Urbano Canvas nadrág. Fekete, állítható magasságú térdvédő, vadiúj D3O térdprotektorok (én a farmerom SAS-Tec protijaival használtam), jól szellőző vászon anyag, lezippzározható nadrágszárak. S-es méret, derékbősége 80 cm, külső szárhossza 103 cm, belső szárhossza 79 cm. Használt (mosástól minimálisan kifakult), szép állapot.
9999 Ft.

Wintex Raptor nyári kesztyű. Fekete, bőr és cordura anyagú, jól szellőző kesztyű kemény protektorokkal a kézfejen és ujjakon (szellőzőkkel), puha protektorokkal a tenyéren és csuklónál. Címkéje szerint M-es méret, szerintem inkább M és L között lehet. Néhány alkalommal volt csak használva, teljesen újszerű, kopásmentes állapotú.
10999 Ft.

Texport Challenger kesztyű. Hosszú szárú, teljesen bőr sportkesztyű, szénszálas protektorokkal a kézfejen és az ujjakon, puha protektorokkal a tenyéren és a csuklónál, csuklónál és a szárán is tépőzárral szűkíthető. M-es méret, használt állapotú, kis hibával (képeken látszik).
3999 Ft.

Course Seasons téli kesztyű. Fekete textil kesztyű Hipora vízálló membránnal, termobéléssel, protektorokkal, tenyér-erősítésekkel, tépőzáras rögzítéssel, mutató- és hüvelykujja végén érintőképernyőhöz való rátéttel. Állapota új, címkés, gyári csomagolású, mérete M, a gyári mérettáblázat szerint 10,5 cm tenyérszélességhez jó.
9999 Ft.

A cuccok Budapesten vannak, személyes átvétel, próba, megtekintés lehetősége Csepelen megoldott, de persze postázni is tudom (részemről Foxpost preferált).